Forside Privatlivspoltik
13
Oct
2018
Privatlivspolitik PDF Udskriv Email
Skrevet af Pia Schøller Larsen   

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med din kontrakt eller din registrering på vores hjemmeside har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn

  • Din adresse

  • Din e-mailadresse

  • Dit telefonnummer

  • Navn på din(e) hest(e)/Pony(er)

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med opkrævning for dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af kontrakten samt i en efterfølgende periode på 5,5 år, så du lettere kan handle ved os en anden gang så vi opfylder kravene i regnskabsloven. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender Jyske Bank eller mobilepay til behandling af dine betalinger.

 

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Darupgaard I/S
CVR-nr. 19401685
Gammelgårdsvej 20
4000 Roskilde
Tlf.: 53548128

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger vil blive slettet 5,5 år måneder efter, at du er ophørt med vores ydelser.

Hvis du ønsker at klage over Darupgaard I/S behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

 
Copyright © 2018 Darupgårds Hestepension. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU/GPL licens.